۱۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۸

در گفت و گو با فعال حوزه کتاب خراسان جنوبی مطرح شد؛

کتاب‌هایی برای شناخت شهید سید حسن نصرالله/آن سید عزیز

کتاب‌هایی برای شناخت شهید سید حسن نصرالله/آن سید عزیز

بیرجند- کارشناس تامین منابع اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی گفت: مطالعه کتاب‌هایی چون «سید عزیز» و«پدر معنوی حزب الله» در شناخت شهید سید حسن نصرالله موثر است.

به گزارش خبرنگار مهر، این روزها که تحولات منطقه و لبنان بیش از هر زمان دیگر به گوش ما می‌رسد و بسیاری از ما داغدار سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله هستیم فرصتی است که علاوه بر اقامه عزا برای این شهید بزرگوار با زندگی او نیز بیشتر آشنا شویم که یکی از بهترین مسیرها مطالعه کتاب است.

زهرا آمادی کارشناس تأمین منابع اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی و از فعالان حوزه کتاب در گفت و گو با مهر در این زمینه اظهار کرد: یکی از بهترین کتاب‌ها برای آَشنایی با شهید سید حسن نصرالله کتاب «سید عزیز» است که در واقع زندگی نامه خود گفته‌ی دبیر کل شهید حزب الله لبنان است.

«سید عزیز» زندگی خود گفته شهید سید حسن نصرالله

وی بیان کرد: کتاب «سید عزیز» حاصل ساعت‌ها گفت وگوی اختصاصی حمید داودآبادی با دبیرکل حزب الله لبنان در سال ۱۳۷۷ است که در آن سید حسن نصرالله، زوایای ناگفته ی زندگی خود را بازگو کرده است.

کارشناس تأمین منابع اداره کل کتابخانه‌های خراسان جنوبی ادامه داد: بسیاری از خاطرات و گفته‌های منتشر شده در این کتاب، برای اولین بار است که ذکر می‌شوند.

آمادی بیان کرد: پیاده کردن نوارهای ضبط شده از سید حسن نصرالله و ترجمه متون از عربی به فارسی بر عهده علی رضا موحدی بوده است.

وی گفت: نام این کتاب، از تقریظ مقام معظم رهبری بر نسخه‌ی قبل از چاپ آن گرفته شده است که ایشان نوشته‌اند: «هر چیزی که مایه شناخت و تکریم بیشتر آن سید عزیز شود، خوب و برای من مطلوب است».

فعال حوزه کتاب خراسان جنوبی افزود: نویسنده در مقدمه کتاب سید عزیز آورده است «اولین بار، در تابستان ۱۳۶۲ در سفری به لبنان با حجت الاسلام والمسلمین «سید حسن نصرالله» آشنا شدم وهمان ایام، به دلیل شباهت چهره و خلق و خو، بچه‌های ایرانی-و لبنانی به تبعیت از آنان- وی را خامنه ای کوچک می‌خواندند.

کتابی که حاصل ضبط ۶ ساعت گفت و گو است

آمادی ادامه داد: نویسنده در ادامه می‌گوید بهار ۱۳۷۴ توفیقی دست داد تا پس از ۱۲ سال، مجدداً سید حسن نصرالله را در بیروت ملاقات کنم. در دو جلسه در مجموع حدود ۶ ساعت، خاطرات سید حسن را ضبط ویدئویی کردم.

وی گفت: در این کتاب با اوضاع، احوال و روحیات شخصی سید حسن نصرالله که ذکر و یادآوری آنها برای خود وی جالب و جذاب بود آشنا می‌شوید.

کارشناس تأمین منابع اداره کل کتابخانه های عمومی اظهار کرد: کسی که بر خلاف بسیاری از رهبران سازمان‌های به اصطلاح مبارز، مسئولیت و دبیر کلی را نه برای کسب پست مقام و مال، که برای خدمت خالصانه تر می‌داند تا آن جایی که از اعزام فرزند دل بند خود به جبهه‌های نبرد علیه اشغال گران، ابایی ندارد و بر شهادت جگر گوشه خود افتخار می‌کند.

آمادی با اشاره به اینکه این کتاب را انتشارات یا زهرا (س) منتشر کرده است، ادامه داد: در پایان کتاب سید عزیز، عکس‌هایی از کودکی تا بزرگسالی سید حسن نصرالله در لباس‌ها و موقعیت‌های گوناگون مشاهده می‌شود.

همراه با «پدر معنوی حزب الله»

وی گفت: کتاب دیگر مفید برای آشنایی با شهید نصرالله کتاب «پدر معنوی حزب الله» نوشته وحید خضاب از انتشارات شهید کاظمی است.

کارشناس تأمین منابع اداره کل کتابخانه های عمومی گفت: در این کتاب خاطرات و تحلیل‌های سیدحسن نصرالله درباره ی آیت الله بهجت، پدر معنوی حزب الله لبنان را می‌خوانید.

آمادی افزود: انقلاب اسلامی ایران که اوج تلاقی عرفان و حماسه بود محدود به مرزهای یاران نماند، و مبارزه و مقاومت در برابر طاغوت به خارج از محدوده جغرافیایی کشور هم رسید.

وی گفت: کیست که بتواند منکر موج معنویت و عشق به خدا در بین دلدادگان انقلاب در داخل و خارج از کشور شود؟ در این میان نقش روحانیان را در تقویت مبارزات خارج از کشور نباید نادیده گرفت و آیت الله بهجت یکی از بزرگترین آنها بود.

کارشناس تأمین منابع اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان جنوبی یادآور شد: خواندن این کتاب برای دلدادگان عرفان و حماسه و در یک کلام برای عاشقان انقلاب اسلامی، هم جذاب است و هم خواندنی است.

کد خبر 6242515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha